Pier Aldershof

Eind 2013 ben ik in Zandvoort komen wonen.
Tot dan woonde ik in Halfweg. Daar werkte ik
in een leidinggevende functie bij de gemeente.
Sinds 1 juli 2016 ben ik voorzitter van HPZ.
Als voorzitter van de Bewonerscommissie van
het LDC-complex zag ik het belang van HPZ.
Met de andere leden van HPZ zet ik me in de
gemeenschappelijke belangen van de huurders
onder de aandacht van Huurdersvereniging
Arcade en de Key te brengen.

Esther Koning

Leefbaarheid en Buurtbemiddeling

Esther Koning geboren in Haarlem, dus een echte mug.
Ik woon in de zogenoemde Blauwe Flat, Flemingstraat en ben voorzitter van de Bewonerscommissie.
Wij hebben een rustige flat, een zogenoemde 65+flat, ook voor minder-valide en invalide mensen. Wij hebben een flat waar we elkaar, indien nodig en gewenst, helpen.
Wij hebben een grote bloembak voor de deur, die wij van de gemeente hebben geadopteerd en onderhouden deze ook.
Daarom heb ik mij bij het HPZ aangemeld om ook de leefomgeving en de buurt een beetje op te vrolijken.

Daphne Ligtelijn

Leefbaarheid en Buurtbemiddeling

Mijn naam is Daphne Ligtelijn en ben sinds maart 2019 vrijwilliger bij het HPZ.

Ik ben niet geboren maar wel getogen in Zandvoort.
Sinds 2016 ben ik huurster bij de Key.
Kort na het betrekken van mijn huurwoning ben ik begonnen met het oprichten van een bewonerscommissie voor de flat waarin ik woonachtig ben.
Ik sta voor een veilige, schone maar vooral fijne woonomgeving.

Via het HPZ hoop ik huurders te mogen adviseren en/of goed door te verwijzen om zo het ‘kastje - muur’ effect te voorkomen.

In het dagelijks leven ben ik met veel plezier werkzaam in een executieve functie bij de politie Eenheid Amsterdam.

Hannie Helweg

Secretaris

Ik kom uit Utrecht en na mijn pensionering als personeelsmanager ben ik in 2005 verhuisd
naar Zandvoort.
In 2015 tipte Frea den Boer mij dat er een secretaris voor het HPZ werd gezocht. Na kennismaking heb ik deze uitdaging aangenomen en voel me als een vis in het water tussen de andere leden, die met heel veel inzet en bevlogenheid zich bezighouden met het item Huisvesting in al zijn aspecten in Zandvoort.

Frea den Boer

Leefbaarheid en Buurtbemiddeling

Ik ben Frea den Boer. Ik kom uit Amsterdam en woon bijna 16 jaar in Zandvoort.
Mijn functie bij HPZ is alles wat met de buurt te maken heeft. Dat is onder andere de leefbaarheid en buurtbemiddeling.
Voor mij als voorzitter van de Bewonerscommissie aan de Lorentzstraat is de grote uitdaging samen met een aantal medebewoners de leefomgeving schoon en plezierig te houden.

Emerita Bouland-Bautista

Vrijwilliger

Ik ben Emerita Bouland-Bautista, vrijwilliger voor HPZ met de taak de website te gaan beheren.

Als vrijwilliger zoek ik continuïteit en wil ik mij blijven ontwikkelen. Ik wil mij nuttig maken voor het team van HPZ. Dat wil ik doen door kennis te maken met de uitdagingen rond de huisvesting in de gemeente Zandvoort en een bijdrage te leveren aan datgene waar HPZ voor staat.

Teresa Mok

Penningmeester, Adviseur en PR

Mijn naam is Teresa Mok.

Ben geboren in Amsterdam maar woon al vanaf mijn 20e in Zandvoort.
Ik kan niet tegen onrecht en zal er dan ook veel aan doen om dit op te lossen.
Door heel veel onvrede van huurders, veroorzaakt door de Key, werd daardoor het plan geboren om het Huurders Platform Zandvoort op te richten.
Ik ben er trots op dat wij dit samen in een vaste groep doen en mensen daadwerkelijk kunnen helpen.
Wekelijks heb ik telefonisch spreekuur wat steeds bekender aan het worden is.

Ik hoop met het HPZ nog heel lang door te kunnen gaan.

Cor Haagsman

Technische Zaken

Woonachtig in Zandvoort en lid van de technische commissie van het HPZ.
Na 14 jaar lift bouw, heb ik 31 jaar gewerkt bij het Gemeente Vervoers Bedrijf Amsterdam afdeling Metro. Hier veel ervaring opgedaan als leidinggevende in spooronderhoud en het reorganiseren, lees het op een andere manier, schoonmaken van alle Metro stations. Verwijderen van graffiti en het reinigen van penetrant ruikende liften was een constante uitdaging.
Bewoner van een strandhuisje op het strand van Zandvoort met veel bemoeienissen maar vooral clubliefde.